Bilgisayar Programcılığı Programı Öğrencileri İçin Külliyemizde Teknik Gezi Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim Halil ÜNLÜK ile danışman hocalarımız Öğr. Gör. Mesut BOZYEL ve Öğr. Gör. Cengiz CAN tarafından derslerin pekiştirilmesi kapsamında Üniversitemiz Külliyesinde yer alan Sistem odalarına, 9 Mart 2020 tarihinde teknik gezi düzenlendi. Bu çerçevede Bilgisayar Programcılığı Programında eğitim alan öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan Şube Müdürü Kasım BİNGÖL ile  Öğr. Gör. Cengiz ALMAZ eşliğinde tüm sunucuların bulunduğu sistem odası öğrencilere gezdirildi. Ayrıca külliyemizin teknik altyapısı, güvenlik duvarı ve sunucular hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verildi.