Meslek Yüksekokulumuzdan TÜBİTAK Projeleri Semineri

Meslek Yüksekokulumuz ve Üniversitemiz akademik personelini TÜBİTAK Projeleri ile ilgili bilgilendirmek amacıyla bir tanıtım semineri düzenlendi. Seminer 25 Aralık Cuma günü çevrimiçi olarak verildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Eşref Alkış’ın açılış konuşması ile başlayan seminer, Bilimsel Araştırmalar-Yayınlar ve Projeler Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAYPUAM), Araştırma Projeleri Birimi Sorumlusu Öğr. Gör Halil Seymen’in TÜBİTAK projeleri sunumu ile devam etti. TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Proje Başvuru Sistemi (BİKO) projelerine başvuru şartları ve sistemleri ile ilgili tanıtım bilgilendirmesi yapan Öğr. Gör. Seymen, üniversitemiz BAYPUAM biriminin web sayfasını da tanıtarak üniversitemiz akademik personeline sunulan destekleri anlattı.

Seminere Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Eşref Alkış, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İshak Ertuğrul ve Öğr. Gör. Süleyman Yıldız ile TBMYO akademik personeli katıldı. Seminer katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.