Öğr. Gör. Abdulkadir ÖZNÜLÜER’den Kıymetli Bir Eser Çalışması

Meslek Yüksekokulumuz El Sanatları Bölümü öğretim elemeanlarından Öğr. Gör. Abdulkadir ÖZNÜLÜER, Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Önder YAĞMUR’un editörlüğünde hazırlanan ‘’Contemporary Art Studies (Çağdaş Sanat Çalışmaları)’’ adlı Detay Yayıncılık tarafından yayımlanan kitapta bölüm yazarı olarak yer aldı.

20 bölümden oluşan kitap, farklı üniversitelerden 26 akademisyenin katkısı ile kaleme alındı. ÖZNÜLÜER, kitaba ‘‘Fütürist Sanat Üretiminde Teknoloji Kavramı’’ başlıklı bölümü ile katkı verdi. Kitabın Avrupa genelinde de üniversiteler ve kütüphanelere dağıtımının yapıldığını belirten ÖZNÜLÜER, “Ülkemizden birçok akademisyenin emek verdiği eserin, güzel sanatlar alanındaki öğrenci ve akademisyenler için faydalı bir kaynak olmasını diliyorum” dedi.